İçeriğe geç
Siyaseten bağımsız sendikacılık · Kuruluş 2002
BASK Konfederasyonu BASK Bağımsız Kamu Görevlileri
Sendikaları Konfederasyonu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
“Ne mutlu Türküm diyene!” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
BASK Konfederasyonu logosu
Konfederasyondan Haberler

Siyasi Partilerden BASK'a Ziyaret

Konfederasyondan Haberler 12 Mayıs 2023 · 15:20 268 görüntülenme
Siyasi Partilerden BASK'a Ziyaret

Siyaseten bağımsız sendikacılığı ilke edinmiş olan BASK, sendika-siyasi parti ilişkisinin en güzel örneğidir.

Hiç bir siyasi partinin emrinde olmadan tek derdi kuruluş amacındaki gibi 'çalışanların hak ve çıkarı için mücadele etmek' olan konfederasyonumuz 21. yılında da çeşitli siyasi partilerin uğradığı tek konfederasyon oldu. Konfederasyonumuzu ziyaret eden tüm siyasi parti temsilcilerine memurların sorunları ilk elden anlatıldı.

Sırasıyla,

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı sayın Nedim YAMALI'ya, Milli Yol Partisi Genel Başkanı sayın Remzi ÇAYIR'a, Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 1. bölge milletvekili adayı sayın Murat ALPARSLAN'a, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Ankara 1. bölge milletvekili adayı sayın Sadullah Ergin'e, Saadet Partisi Genel Sekreteri ve CHP Ankara 3. Bölge milletvekili adayı sayın Mesut Doğan'a, İyi Parti Ankara 1.Bölge milletvekili adayı sayın Kevser Ofluoğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı sayın Murat Emir'e ziyaretleri için teşekkür ediyor, memurlarımızın sorunları çözülene kadar sesi olacağımızı ifade ediyoruz.

Yorum

Görüşünüzü yazın

Yorumunuz editör onayından sonra yayımlanır.

Paylaştığınız bilgiler yalnızca yorumun değerlendirilmesi için kullanılır.

E-Bülten

Gündemi ilk siz öğrenin

Konfederasyonumuzun ve bağlı sendikalarımızın açıklamalarını, toplu sözleşme sürecine dair gelişmeleri e-posta kutunuza gönderelim.