İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE BAYRAK DEĞİŞİMİ: NECMİ ASKER GÖREVİ İLHAN EREN’E DEVRETTİ.
Türkiye'nin en büyük ili olan İstanbul’da, BASK İstanbul İl Temsilcisi Necmi Asker, sağlık sorunları nedeniyle temsilcilik görevini İlhan EREN’e devretti.
Yaklaşık 400 bini aşkın kamu görevlisinin çalıştığı İstanbul ilinde bu görevi üstlenen İl Temsilcimiz Sn. İlhan Eren’i tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
18 Nisan 2016 tarihinden beri İstanbul İl Temsilciliği görevini yürütmüş olan Sn. Necmi Asker’e hizmetlerinden dolayı BASK adına teşekkür ediyor, sağlıklı ve uzun ömür diliyoruz.
BASK GENEL MERKEZİ
İLHAN EREN KİMDİR?
14 Ocak 1964 Gülyalı (Ordu) doğumlu.
İlk, orta ve lise eğitimini Ordu’da tamamladı.
Yüksek öğretimine Anadolu Üniversitesi’nde devam ediyor
Memuriyet hayatına 3 Nisan 1989 tarihinde İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Nakil Vasıtaları Vergi Dairesi’nde başladı.
Halen İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Ümraniye Vergi Dairesi’nde çalışıyor.
Kamu görevlileri sendikacılığında 25 yıllık aktif sendikacılık deneyimine sahip.
1 Mart 2019 tarihinden beri Bağımsız Büro-Sen İstanbul İl Temsilciliğini yürütüyor.
BASK Yönetim Kurulu’nun 8 Nisan 2019 tarihli kararı ile BASK İstanbul İl Temsilcisi olarak görevlendirildi.
Evli, 2 çocuk babası
Görüşünüzü yazın
Yorumunuz editör onayından sonra yayımlanır.