İçeriğe geç
Siyaseten bağımsız sendikacılık · Kuruluş 2002
BASK Konfederasyonu BASK Bağımsız Kamu Görevlileri
Sendikaları Konfederasyonu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
“Ne mutlu Türküm diyene!” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
BASK Konfederasyonu logosu
Haberler

BASK’tan Tüed’e Ziyaret

Haberler 1 Eylül 2014 · 00:00 1.618 görüntülenme
BASK’tan Tüed’e Ziyaret

BASK’TAN TÜED’E ZİYARET

BASK Yönetim Kurulu üyeleri, kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

TÜED gerçekleşen ziyarette Genel Başkanımız Bayram Zengin başkanlığındaki BASK heyeti, TÜED Genel Merkezinde Genel Başkan Kazım Ergün tarafından kabul edildi.

Ziyarette konuşan Bayram Zengin, TÜED’in ve genel başkanı Ergün’ün her fırsatta faaliyetlerine destek verdiğini belirterek şöyle dedi:

“BASK 2002 yılında kuruldu. Kurulduğumuz güden bu yana TÜED ve TÜED genel başkanı Sn. Kazım Ergün bize her konuda yardımcı oldu, destek verdi. Genel kurullarımıza ve diğer faaliyetlerimize bizzat katılarak görüşlerini ve tecrübelerini bizimle paylaştı. Son genel kurulumuzu da TÜED Toplantı salonunda gerçekleştirdik. Kendisine ve şahsında TÜED’e teşekkür ediyorum.

TÜED, işçisi ve memuru ile tüm emeklileri çatısı altında toplayan en büyük emekliler örgütü. Genel merkezi ve şubeleri ile yaygın bir örgütlenme gerçekleştirdiler. Emeklilerin hak ve çıkarlarının korunması noktasında aktif bir çalışma yürüttüler ve yürütüyorlar. Bizler de emekli olduğumuzda bu çatı altında olacağız, bu çatı altında toplanacağız.”

Ziyarette konuşan TÜED genel başkanı Kazım Ergün, son genel kurulda seçilen BASK yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek; “TÜED’i imkansızlıklar içinde devraldık ve imkanları olan, gıpta ile bakılan bir noktaya getirdik. Emeklilerin hakları için gerçekten aktif bir çalışma yürütüyoruz. Sorunları kamuoyu ile paylaşıyoruz ve ilgili devlet kurumlarına taşıyoruz. Kavgaya ve hırçınlığa prim vermeden çözüm arıyoruz. Bir sivil toplum örgütü olmanın sorumluluğu içinde, demokratik toplum hayatına diyalog ve uzlaşma anlayışı çerçevesinde sorunların çözülebileceğini göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum

Görüşünüzü yazın

Yorumunuz editör onayından sonra yayımlanır.

Paylaştığınız bilgiler yalnızca yorumun değerlendirilmesi için kullanılır.

E-Bülten

Gündemi ilk siz öğrenin

Konfederasyonumuzun ve bağlı sendikalarımızın açıklamalarını, toplu sözleşme sürecine dair gelişmeleri e-posta kutunuza gönderelim.